جواب سوالات درس دوم علوم تجربی سوم ابتدایی
فعالیت صفحه 14 کتاب علوم تجربی پایه سوم ابتدایی
پاسخصبحانه | نان، پنیر، کره، خامه، شیره خرما |
ناهار | برنج، گوش، سبزیجات، دوغ |
شام | ماکارونی، سالاد، ماست |
مقایسه صفحه 15 کتاب علوم تجربی پایه سوم ابتدایی
سوالفهرست شما شامل کدام گروه های مواد غذایی میشود؟
پاسخگروه انواع گوشت ها و لبنیات ها، گروه نان و برنج و ماکارونی، گروه سبزیجات و میوه ها، گروه چربی ها
ایستگاه فکر صفحه 15 کتاب علوم تجربی پایه سوم ابتدایی
سوالبا بررسی خوراکی های روزانه ی خود نام خوراکی هایی را بنویسید که خوردن آن ها برای سلامتی ما مناسب نیست
پاسخسوسیس و کالباس، پفک، نوشابه
گفتگو صفحه 15 کتاب علوم تجربی پایه سوم ابتدایی
سوالمیدانید که آش رشته یکی از غذاهای ایرانی است. برای پختن این غذا از کدام گروه های مواد غذایی استفاده میشود؟
پاسخحبوبات، سبزی ها، لبنیات، رشته، چربی ها
گفتگو صفحه 16 کتاب علوم تجربی پایه سوم ابتدایی
سوالبرخی از خوراکی ها مواد نگهدارنده و افزودنی های مجاز دارند، در گروه خود فهرست خوراکی های بسته بندی شده ای را که مصرف میکنید بنویسید . نوشته های روی بسته بندی آن ها را بررسی و مشخص کنید کدام خوراکی ها مواد نگهدارنده و افزودنی های مجاز دارند. درباره ی نقشی که این مواد در تهیه خوراکی ها دارند با معلم خود گفتگو کنید.
پاسخمواد نگهدارنده باعث ماندگاری بیشتر خوراکی ها میشود.
گفتگو صفحه 17 کتاب علوم تجربی پایه سوم ابتدایی
سوالبا همکلاسی های خود در مورد محل و شرایط مناسب نگهداری انواع غذاها گفت و گو کنید و آن را به کلاس گزارش دهید.
پاسخگوشت و مواد گوشتی باید در جای سرد نگهداری شود.
چربی ها باید در ظروف ها و یا بسته بندی نگهداری شود
لبنیات، تخم مرغ، سبزیجات و میوه جات باید در جای خشک و خنک نگهداری شود
حبوبات، برنج و نان باید در جای خشک و خنک نگهداری شود
فعالیت صفحه 18 کتاب علوم تجربی پایه سوم ابتدایی
سوالدر تهیه ی این غذا کدام مواد غذایی را به کار برده اید؟ به نظر شما غذایی که درست کرده اید برای کدام وعده ی غذایی مناسب است ؟ چرا ؟
پاسخآش رشته.
از نخود، عدسی، لوبیا، سبزی، کشک و… تهیه شده است.
این غذا برای تمام وعده ها مناسب است چون اکثر گروه های غذایی در آن استفاده شده است.
جواب سوالات درس دوم علوم تجربی سوم ابتدایی